Samenaankoop nr. 148 van donderdag 25 januari 2024 tot maandag 29 januari 2024

Body: 

Tot 25 januari kan je hier ook bestellen, maar dan aan de normale prijzen zonder korting.

Vanaf 25 januari is er weer een samenaankoop met extra kortingen.

Beste samenaankopers,

Toen we 40  jaar gelden gestart zijn met de samenaankoop moest je in de Nieuwstraat wonen, dat werd al snel uitgebreid tot Genenbos, dan de parochie, dan Lummen, Eversel, Heusden en dan Zolder waren de volgende uitbreidingen; Omdat we 8 jaar geleden met de website begonnen ging alles makkelijker, de bonnen verdwenen, er was minder werk en minder fouten. Daarom werd er beslist uit te breiden met alle aangrenzende gemeenten. Heb je familie, vrienden, collega's in Halen, Herk-de Stad, Zonhoven, Tessenderlo, Groot-Beringen, Groot-Diest, Groot-Hasselt, dan mogen zij ook meedoen.

Ik hoor dat onze mails redelijk makkelijk in de spam terechtkomen omdat we massa mails versturen, hou dus ook je spambox in het oog, of volg ons op de WEBSITE  of onze FACEBOOK GROUP .Het helpt ook als je mailadressen samenaankoop@telenet.be en ludo.grauls@telenet.be in je adresboek zet.

Meten is weten, ik wil nog eens de aandacht vestigen op ENERGIEID , het helpt je om je energieverbruik te controleren en eventueel te verminderen. Je kan op elk ogenblik beginnen, het kost je 2 minuten per maand.

Alle VRAGEN over mazout staan hier netjes samen

Kijk ook eens na of je tankkeuring nog in orde is, alle info HIER

Kan ik mijn mazout maandelijks betalen?

Ja, dat kan! Dankzij de extra service ‘gespreid betalen’, kan je jouw mazoutfactuur (en dus je verwarmingskosten) maandelijks spreiden. Je betaalt 12 maanden een vast bedrag en dit zonder bijkomende kosten.

mvg, Ludo