Ecopower kan weer klanten aanwerven na start van 2 nieuwe windmolens

Body: 

Beste coöperant van Ecopower
 
Goed nieuws! Binnenkort zetten de twee coöperatieve windturbines in Lille groene burgerstroom op het net voor zo'n 6000 huishoudens. Dankzij het nieuwe windproject kan Ecopower weer nieuwe klanten verwelkomen vanaf 1 januari - 2024.

Praktische info
U kunt vanaf vandaag een contract invullen met als vroegst mogelijke datum van overschakeling 1 januari 2024. U vindt het contract op www.ecopower.be/ikwordklant

Welke gegevens moet u bij de hand hebben om het contract vlot in te vullen?

 • De EAN-code van uw elektriciteitsaansluiting. Die staat op uw facturen. Opgelet, niet die van uw gasaansluiting;
 • Als u de aansluiting overneemt van een vorige gebruiker/bewoner (bv. bij verhuizing, ...)
  • De meterstand(en) op het moment van overname (bij analoge meter);
  • Het ingevulde en ondertekende energieovernamedocument.

 

Wat moet u nog weten?

 • Ecopower levert alleen elektriciteit (geen gas) en dit enkel in het Vlaams Gewest;
 • Per EAN-code moet u een apart contract invullen;
 • Het contract is enkel geldig voor jaarlijks uitgelezen meters op laagspanning (ook digitale meters);
 • Ecopower biedt enkel een terugleververgoeding aan in combinatie met een afnamecontract voor digitale meters, niet apart;
 • Vraagt u een overschakeling aan op een datum voor 1 januari, dan wordt die aangepast naar 1 januari.
 • Wilt u  graag een contract met een dynamische prijs? Lees dan aandachtig de info op de webpagina www.ecopower.be/dynamischeburgerstroom.

Prijzen vergelijken?
Ecopower staat omwille van de contractstop niet in de V-test van VREG. Wilt u onze prijs vergelijken met andere leveranciers? Dat kan door in de V-test en in de prijssimulator van Ecopower dezelfde gegevens in te voeren en de resultaten naast elkaar te leggen.

 

Is Ecopower altijd de goedkoopste? Nee, dat beloven we niet. Wel bieden we een eerlijke, transparante, zo stabiel mogelijke prijs. En natuurlijk de meest duurzame, lokale stroom van de coöperatieve zonnepanelen en windturbines waar u als coöperant-klant zelf mee eigenaar van bent.

 

Meer over de prijs en het prijssysteem leest u op www.ecopower.be/prijs. Een schat aan informatie over de stroomlevering, de werking, de facturatie en nog veel meer vindt u bij de veelgestelde vragen. Het antwoord op uw vraag niet gevonden op de website? De klantendienst helpt u graag verder per e-mail (info@ecopower.be) of voor dringende zaken aan de telefoon op het nummer 03 287 37 79 (elke werkdag van 9.00 tot 13.00 uur).

 

Coöperatieve groeten

 

Het Ecopower-team