Mazout energy+

Mazout Energy+

 

Mazout Energy+, kwaliteit tegen de laagste mazoutprijs!

Mazout Energy+ is de hoogwaardige mazout en heeft als belangrijkste voordelen dat het zuiniger, zekerder en zuiverder is, waardoor uw rendement verhoogt en uw verwarmingsinstallatie minder snel slijt.

 

De voordelen

1. zuiniger

Mazout Energy+ verbetert het verbrandingsproces. Omdat minder roetafzetting in uw verwarmingsinstalllatie ontstaat, kan de warmte nog beter worden overgedragen. Hierdoor vermindert uw verbruik tot 8,5%. Bij een bestelling van 2000 liter Energy+ levert u dit, aan de actuele prijzen, en een beperkte meerkost van 0.0225 euro/liter, een netto-besparing op van meer dan 90 Euro. U stookt dus goedkoper!

2. zekerder

Mazout Energy+ gaat de vorming van corrosie in uw verwarmingsinstallatie tegen en beschermt de stookoliepomp door een betere smering.

Hierdoor wordt de levensduur van uw installatie verlengd. Verder reduceert Energy+ de natuurlijke vorming van sedimenten door veroudering en loopt u minder risico op verstopping van sproeier en filter.

3. zuiverder

Mazout Energy+ zorgt voor een intensievere en schonere verbranding, waaronder er minder schadelijke stoffen ontstaan. Verder heeft Energy+ een reinigende werking op de tankwand, wat de visuele controle bij kunststoftanks aanzienlijk vereenvoudigt. Bovendien verspreidt Mazout Energy+ een aangename, fruitige geur.